Persondatapolitik - GDPR


 GEPARD ApS’s håndtering af personoplysninger og brug af cookies. Herunder kan du læse vores retningslinjer for behandling af personoplysninger afgivet på internettet, samt for hvordan vi i øvrigt behandler oplysninger om vores kunder.:

Dine personlige oplysninger

GEPARD ApS passer som dataansvarlig godt på dine oplysninger. Derfor kan du være tryg ved at indtaste personlige oplysninger på www.jharvestogfrost.dk

Indsamling og benyttelse af personoplysninger 

GEPARD ApS indsamler de oplysninger om kunder, som er nødvendige for at levere fysiske produkter og andre tilknyttede ydelser. Det kan fx være kontaktoplysninger som navn, adresse, e-mailadresse og betalingsoplysninger. De afgivne oplysninger registreres i GEPARD ApS med henblik på administration, rådgivning og markedsføring.

Du kan til enhver tid meddele GEPARD ApS, hvis du ikke ønsker at modtage markedsføringsmateriale og vi validerer vores udsendelser af markedsføringsmateriale mod Robinsonlisten.

 

Nyhedsbrev

Når du vælger at abonnere på vores nyhedsbrev, modtager du e-mails fra os, så længe du selv ønsker at abonnere på tjenesten, og du kan afmelde dig ved at klikke på et link i bunden af hver mail.

 

Videregivelse af personoplysninger:

Vi videregiver ikke dine personoplysninger og behandler dine oplysninger fortroligt.

Misligholder du dine forpligtelser over for GEPARD ApS, kan GEPARD ApS indberette dig til kreditoplysningsbureauer og/eller advarselsregistre i overensstemmelse med gældende lovgivning.

 

Indsigt i GEPARD ApS’s behandling af oplysninger:

Du kan – i overensstemmelse med personoplysningslovens regler – til enhver tid indhente nærmere information om de aktuelle registreringer af personoplysninger om dig samt få rettet eventuelle fejlregistreringer. GEPARD ApS kan kræve et gebyr, hvis du ønsker et skriftligt svar på din henvendelse. Du kan endvidere altid få oplyst nærmere om omfanget af de samtykker, du har afgivet.

 

Klage over GEPARD ApS’s behandling af oplysninger

Hvis du er utilfreds med GEPARD ApS’s behandling af oplysninger om dig, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Dataansvarlig

GEPARD ApS
Pilbrodalen 15
DK-8660 Skanderborg
Telefon: +45 3322 1122
E-mail: jharvestogfrost@gepard.dk

 

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, fx et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din PC.

Rent teknisk kan “Cookies” deles op i to typer. Den ene type kaldes “session cookies”. “Session cookies” er til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. “Session cookies” gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din webbrowser. Der findes en anden type cookie kaldet “permanent cookies”. “Permanent cookies” gemmes som tekstfiler på din PC i ca. en måned. En “permanent cookie” er med til, at vores server kan genkende din PC, næste gang du logger ind på vores hjemmeside.

På activeadventure.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde:

I Internet Explorer  slettes cookies under menuen “Funktioner” -> “Internetindstillinger” -> “Slet cookies”

 

Logstatistik

Logstatistik bruges på www.jharvestogfrost.dk og betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet de forlader det igen m.m.